Bouwen 2018
 
Binnen
 
Artyx TV Soundbar Meubelkast
 
 

November 29-11-2018


Na een aantal zoektochten zijn we bij Coen Tillema van Artyx Interieurproducties in Niekerk GN. uitgekomen en hebben gekozen voor een Soundbar TV Meubel op maat gemaakt. Afmeting 350x30x45 zwevend opgehangen en in betonlook gespoten. Schuine rond afgewerkte zijkanten en plaats voor een Sonos. Levering is inclusief plaatsing, dus wij kunnen dit keer gewoon toekijken.

     
       
  Plaatsing

De vloer wordt netjes afgedekt met dekens en de twee medewerkers van Artyx gaan deskundig, netjes en zorgvuldig te werk.
     
       
  TV Draaisysteem

De TV wordt opgehangen aan een RVS buis, waar ook de kabels door heen gaan. De bevestigingsplaat wordt met ruim voldoende schroeven aan de wand gemonteerd.
     
       
  Artyx

Opgericht in 2000 en maakte in de begin jaren voornamelijk linnenkasten en keukens op maat, rond 2003 kwamen daar de tv-kasten en tafels bij. In 2005 is Artyx volledig gestopt met het maken van linnenkasten en keukens en gaan specialiseren in het ontwerpen en fabriceren van high-end tv-meubelen.
     
 

Resultaat

De foto geeft een impressie hoe het is geworden, maar voor betere afbeeldingen kun je naar hun website gaan: http://www.artyx.nl/

     
  Woonkamer

De woonkamer is nu met twee stoelen een bank, kachel en Soundbar TV Meubel aan de wand prima eschikt voor gebruik.
     
  ->NAAR VOLGENDE PAGINA-->